Events
Vildkvinnans Väg - The Way of Wild Woman
en djupgående helg för kvinnor som vill fördjupa kontakten med sin vilda natur (a weekend retreat for women in Sweden)
9 – 11 november, Fridhems kursgård, Stjärnsund, Dalarna
Med inspiration av sagor, sånger, trummor och dans tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss. Hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat och känslan leda henne framåt på livets stig. Vi gör en resa i den mytologiska inre världen och ut i den fysiska naturen för att närma oss Moder Jord, finna vårt ursprungliga vilda, och väcka våra sinnen till liv.
Vi dyker djupt tillsammans via guidade inre resor, övningar och undervisning. Vi möter Urmodern/Gudinnan Hel och lär oss om hennes årshjul. Vi lyssnar till nornorna som träder genom slöjorna och ger visdom till oss på vår livsväg i denna årstid. I höstens mörker möter vi våra egna skuggsidor, omfamnar dem och spinner vidare på vår livstråd. Vi upptäcker vad vi behöver släppa taget om för att bli ännu mer hela, autentiska och vilda i våra liv. 
Allt detta i cirkelns trygga famn där vi lyssnar till, stöttar, och speglar oss i varandra.
Avslutningsvis skapar vi en renande Livmodersrit överförd från Grandmothers och vidare från kvinna till kvinna för att öppna oss och skapa helig mark där det nya kan gro.
Varmt Välkomna till en intensiv och transformerande helg för alla kvinnor som vill utforska vildkvinnans väg på djupet! 
Tre kvinnor vägleder oss på denna resa: prästinnan och kvinnocirkelledaren Camilla Måne, skogskvinnan och sagoberätterskan Stina Gray, prästinnan och medium Margitta Wigren. 
I kurspriset ingår mat (vegetarisk) – frukost, lunch, middag och fika. Meddelar oss om du har några allergier.
- Kurs: 2300 kr
- Kurs och boende i flerbäddsrum: 2700 kr
- Kurs och boende i dubbelrum: 2900 kr
- Kurs och boende i enkelrum: 3100 kr
Mera info och anmälan: colourfulcamilla@hotmail.com
Sista anmälningsdag 31:a oktober! Begränsat antal platser. Eventet hittar du även på Facebook - "Vildkvinnans Väg - en djupgående helg för kvinnor."


Comments

Popular Posts