Sagoretreat i SommartidSAGORETREAT I SOMMARTID
27:e juli 2019, 10:00 – 17:00, Valbo
I gränslandet mellan dröm och vakenhet finns en stig som leder till din alldeles egen sagoskog. Känner du till den? Eller var det länge sedan du var där? Sagoskogen omfamnar dig och släcker din törst. Magin väcks till liv och dina vingar får luft. Dimman klarnar och vägen visar sig klar och tydlig. Här finner du svaren på frågorna som ligger dig närmast hjärtat.
Varmt välkommen till en helande, jordande och lekfull sagoretreat i sommartid med sagoberätterskan Stina Gray. Läkande sagor kombineras med sång, trumma, samtal och övningar som vägleder dig i att hitta nycklarna, bestiga bergen och sprida dina vingar i din alldeles egen sagoskog. Och allt detta i en varm och trygg gemenskap där vi stöttar och speglar oss i varandra.
Vi kommer att hålla till på en gård med egen skog och om vädret tillåter kommer vi att vara mestadels utomhus.
Stina Gray är en sagoberätterska och etnolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Stina erbjuder denna sagoretreat i Valbo tack vare en inbjudan från Själens Toner (Roxana Eriksson) och Margitta ”Eldsvan” Wigren. Så passa på att vara med på detta unika tillfälle! 
Plats: Västbyggevägen 35, Valbo, Gävle.
För att åka med kollektivtrafik, ta buss 91 från Gävle Centralstation till hållplatsen Bäck. Bussresan tar ca en kvart och gångtid från hållplatsen tar ca 10 min. Se xtrafik.se för busstider.
Tid: 10:00 – 17:00 (Kom och landa först med en kopp te eller kaffe kl 09.30 så att vi kan sätta igång kl 10)
Investering: 750 kr
Anmälan: anmäl dig genom att skriva ett mejl till sagoheim@gmail.com (full betalning säkrar din plats – info om betalning får du genom din intresseanmälan).
Ta med: Egen matsäck till lunch (fika ingår). Vattenflaska. Anteckningsbok och penna. Något att sitta på i mossan.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
Hjärtligt välkomna!


Comments

Popular posts