Sagoretreat i vintertidSAGORETREAT I VINTERTID
1 februari 2020, Valbo, Gästrikland
Varmt välkomna på en heldags sagoretreat med sagoberätterskan Stina Gray. Denna dag bjuder in till en djupdykning i sagornas och myternas rike. Här får du möjlighet att utforska ditt inre mytologiska landskap i en varm och trygg gemenskap där vi samtalar och speglar oss i varandra. Sagor kombineras med sång, samtal och övningar som vägleder dig i att hitta nycklarna, bestiga bergen och sprida dina vingar i ditt alldeles egna sagorike.
Sagoretreaten infaller på ljusets högtid lördag den 1:a februari. Ännu råder Skade med sin vidsträckta mantel av snö och is, men dagarna blir allt ljusare och vårtecknen blir allt fler. Långsamt börjar naturen vakna till liv och vi tillsammans med den. Ännu är tiden inte mogen för att helt lämna idet, men varsamt reser vi oss upp från våra varma fällar och samlas runt brasan för att känna efter vad som har vuxit inom oss under vintervilan. Vi kikar utanför grottan, välkomnar ljuset och sätter nya intentioner som färdas med vinden över det frusna landskapet för att senare under året möta oss igen vid höstskörden.
Jag som håller i denna sagoretreat heter Stina Gray och är en sagoberätterska, etnolog och musiker med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Mitt berättande tar inspiration från folksagor och mytologi, och jag skriver även egna sånger och sagor. Framförallt brinner jag för att levandegöra det mytologiska landskapet och ge röst åt bortglömda berättelser. 
§
Plats: Sagoretreaten äger rum på en gård i Valbo, Gävle. Adressen får du genom din intresseanmälan.
Tid: 10:00 – 17:00 (Kom och landa först med en kopp te eller kaffe kl 09.30 så att vi kan sätta igång kl 10:00)
Investering: 950 kr. Lunch och fika ingår - meddela om du har några allergier. 
Anmälan sker genom att skicka ett mejl till sagoheim@gmail.com samt betala anmälningsavgiften på 350 kr. Resterande belopp betalas senast 29:e januari. Mer info om betalning och bokningsregler får du genom din intresseanmälan.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
Hjärtligt välkomna!

Comments

Popular posts