Vildkvinnans Väg - helg för kvinnor i Stjärnsund


Vildkvinnans Väg – en kraftfull helg för kvinnor
8 – 10 november 2019, Fridhems Kursgård, Stjärnsund, Dalarna
med sagoberättaren Stina Gray, kvinnocirkelledaren Grandmother Ellika Lindén och prästinnan Camilla Måne.
Med inspiration av sagor, sånger, trummor och dans tar vi oss närmare den vilda kvinnan inom oss. Hon som lyssnar till själens ylande och låter hjärtat och instinkten leda henne framåt på livets stig. Vi gör en resa i den mytologiska inre världen och ut i den magiska höstskogen för att närma oss Moder Jord, finna vårt ursprungliga vilda, och sjunga liv i Vildkvinnans kraftdjur. 
Denna helg är upplagd som en resa in i dig själv, ner i jorden, hem till det vilda samt till kraften av gemenskapen i en kvinnocirkel, vår egen vargflock! Allt för att du skall stå stadig och fri som kvinna i din sanna natur. Camilla och Stina använder ceremonier, inre resor, dansritualer, sagor, kraftsånger, trummor och naturkontakt för att guida oss hem till vår inre vildkvinna.
Grandmother Ellika Lindén håller djupgående kvinnocirkel där vi alla får chansen att bli hållna i totalt ovillkorlig kärlek och medkänsla på ett sätt som bara hon kan. Vi får dela våra känslor och allt som ryms i våra hjärtan och komma riktigt nära varandra i cirkeln. 
Varmt Välkomna till en vild, varm och transformerande helg för alla kvinnor som vill utforska vildkvinnans väg på djupet! 


Tre kvinnor, i tre olika livsstadier, med olika gåvor vägleder oss på denna resa. 
Camilla Måne är en dedikerad kvinnocirkelledare och Prästinna utbildad i Glastonbury, England. Hon skapar ceremonier kring årstiderna i naturen och fullmånen samt skriver egen musik och målar. Hon brinner att stärka kvinnors psykiska hälsa, för samtalscirklar och kraften i gemenskap och är utbildad Socionom.
Stina Gray är en sagoberätterska och etnolog med rötter i Sverige och Nya Zeeland. Hennes berättande tar inspiration från folksagor, mytologi, skog och arkiv, och hon skriver även egna sånger och sagor. Framförallt brinner hon för att levandegöra det mytologiska landskapet och ge röst åt bortglömda berättelser. 
Ellika Lindén är en vis kvinnocirkelledare som reser världen över för att hålla läger där människor öppnar sina hjärtan och lär sig lyssna till varandra och uttrycka känslor. Med sin ovillkorliga kärlek, starka medkänsla och sitt naturliga och enkla sätt skapar hon trygghet i en cirkel så att alla vågar släppa guarden. Ellika är också utbildad skådespelerska och har jobbat både med barn tv-program och teateruppsättningar.

§

Praktiskt:

I kurspriset ingår mat (vegetarisk) – frukost, lunch, middag och fika. Meddelar oss om du har några allergier.
- Kurs: 2400 kr 
- Kurs och boende i flerbäddsrum: 2800 kr
- Kurs och boende i dubbelrum: 3000 kr
- Kurs och boende i enkelrum: 3200 kr

Anmälan och frågor: colourfulcamilla@hotmail.com. Full betalning säkrar din plats (begränsat antal platser, 20st). Betalning sker till Camilla genom att sätta in pengar på: bankgiro nummer 328-3561

Det går att åka buss från Hedemora till Stjärnsund på fredagen, men bussen går inte på söndagar. Kolla busstider på Dalatrafiks hemsida.
Skriv i din anmälan om du önskar skjuts till Hedemora tåg station på söndagen. Skjuts till stationen ordnas av Fridhem för en liten summa.

Medtag: Trumma eller skallra om du har. Bok och penna. Varma kläder så att du kan vara ute samt något att sitta på i mossan. En symbol till altaret som representerar din vildkvinnosjäl eller innersta kärna för dig.

Varmt välkomna!


Comments

Popular posts